Jouw partner in
sanitair en verwarming

Wat in 1995 startte als een kleine eenmanszaak in de Vlaamse Ardennen groeide uit tot een bedrijf gespecialiseerd in sanitair, verwarming en alternatieve energie. Met een team van 10 mensen zetten we ons 24 uur per dag in voor onze klanten. Van Brussel tot de kust.

Contact

Ontdek meer
over ons

Van Audenaerde | Centrale verwarming & Sanitair
Van Audenaerde | Centrale verwarming & Sanitair

Bij Van Audenaerde zijn we bovenal fier op ons werk. Ook na meer dan 20 jaar voelen we nog dezelfde voldoening wanneer we een systeem herstellen of iets van begin tot einde installeren. Want bij ons kan je terecht voor allerlei projecten. Van nieuwbouw tot renovatie. Van eenvoudige depannages tot complex projectwerk.

Samen met jou

Van Audenaerde is een betrouwbare partner. Niet alleen door onze 24-uur service, ook door onze aanpak. We luisteren naar wat je nodig hebt en bieden je een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken. We leggen de lat hoog voor onszelf, maar ook voor onze leveranciers. We werken samen met trouwe partners waarmee we een goede band hebben. Zij denken met ons mee en staan voor ons en voor onze klanten klaar.

Erkend installateur

Als plaatsers van verwarming en sanitair beschikken wij over alle nodige attesten, certificaten en erkenningen. Ons vak is onze passie en dus blijven we graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dit om je nog beter van dienst te zijn.

Beroep doen op onze kennis voor jouw project?

Contacteer ons

Onze projecten
en realisaties

Laat je inspireren en ontdek de expertise van Van Audenaerde.
Ontdek onze projecten en realisaties!

Projecten