Een energiezuinig huis
met alternatieve bronnen

Vandaag bestaan er heel wat mogelijkheden om je huis te verwarmen met alternatieve energiebronnen. De PV-panelen voor zonne-energie kennen we intussen allemaal, maar heb je al kennis gemaakt met zonnecollectoren en warmtepompen?

Ontdek meer over
alternatieve energie

Van Audenaerde | Centrale verwarming & Sanitair
Van Audenaerde | Centrale verwarming & Sanitair

Groene stroom

Zonnepanelen voor het opwekken van energie noemen we eigenlijk fotovoltaïsche of PV-panelen. Van Audenaerde beschikt over de nodige certificaten om deze installatie te plaatsen. We werken met Viessmann panelen voor een ongeëvenaarde kwaliteit en hoge prestatiewaarden.

Warm water op zonne-energie

Een zonneboiler of warmtecollector is ook een zonnepaneel. Zonne-energie wordt gebruikt om je woning van warm water te voorzien. Een milieuvriendelijke manier van water opwarmen, die nog eens goed is voor je energiefactuur ook.

Lucht, water en aarde

Deze drie elementen voorzien warmtepompen van de nodige energie om een woning te verwarmen. Het zijn uiterst zuinige en ecologische systemen waarvoor Van Audenaerde de installatie met de nodige kennis en expertise graag op zich neemt. We installeren luchtsystemen (airconditioning) of geothermische warmtepompen.

Maak jij ook de omschakeling naar alternatieve energie?

Contacteer ons

Onze projecten
en realisaties

Laat je inspireren en ontdek de expertise van Van Audenaerde.
Ontdek onze projecten en realisaties!

Projecten